Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálata

Elvégzem az épület, telephely, vagy csak az adott biztonsági övezetben, térrészben található villamos berendezések, készülékek, hálózatok tűzvédelmi felülvizsgálatát. A felülvizsgálat során az egyszerűen javítható hibákat, hiányosságokat rögtön pótolom, vagy javítom. A jegyzőkönyv elkészülte előtt egyeztetek a Megbízóval a fennmaradó hibákat illetően, hogy azok javítása lehetőleg még a jegyzőkönyv elkészültét megelőzően megtörténjen.

 

Elvégzem az elosztó berendezések egyvonalas áramút rajzainak ellenőrzését, ha pedig az hiányozna, akkor elkészítem a meglévő állapot alapján. A feliratokat, figyelmeztető jelzéseket sem hagyom figyelmen kívül az ellenőrzés során. A vezeték kötések, színjelölések állapotának ellenőrzése szintén ebben a felülvizsgálati körben történik csakúgy, mint a lámpatestek, kapcsolók, és csatlakozó aljzatok állapotának vizsgálata.

Miért engem válasszon?

– Mert rugalmasan szervezem a munkát a megrendelő lehető legkisebb zavartatásával, akár éjjel, akár hétvégén vagy adott esetben munkaidőben, vagy azon túl, és ez nem kerül többletköltségbe Önnek.

– Mert ha hatósági ellenőrzés kapcsán került elő ennek a jegyzőkönyvnek, illetve magának a felülvizsgálatnak a hiánya, akkor én ezt soron kívül megpróbálom beütemezni, hogy a hiánypótlásra szánt határidőbe beleférjen a munka elvégzése is.

– Mert adott estben csomagárat tudok adni, és az erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálata költségében jóval több szolgáltatást igénybe tud venni, hiszen ezzel egy időben más típusú felülvizsgálat jóval alacsonyabb költségen is elvégezhető.