Érintésvédelmi felülvizsgálatok

Elvégzem az újonnan megépült villamos hálózatok, villamos berendezések első ellenőrzését az MSZ HD 60364-6:2017 alapján, az „illetékes Hivatal” (többnyire Budapest Főváros Kormányhivatala, Műszaki Engedélyezési Főosztály, Műszaki Biztonsági Osztály) lehetőség szerinti teljes körű előírásainak figyelembevételével.

Meglévő hálózatok időszakos érintésvédelmi felülvizsgálatait elvégzem, a vonatkozó szabványok és a Megrendelő igényeinek figyelembevételével.

Középfeszültségű, nagyfeszültségű alállomási energia elosztói, termelői berendezések érintésvédelmi felülvizsgálatai meglévő és újonnan létesült berendezésein, a vonatkozó magyar illetve nemzetközi szabványok alapján.

Elektromos kéziszerszámok jogszabályi előírások alapján történő időszakos felülvizsgálata, adott esetben  javításavagy hiba megállapítása – ez utóbbi inkább gazdasági kérdés. Minden általam felülvizsgált elektromos kéziszerszám matricával lesz ellátva, mely később nem csak a felülvizsgálat tényét igazolja, de nagyobb számú gép esetében segíthet a nyilvántartásban is.

Miért engem keressen meg?

– Mert nem kerül semennyibe az, ha elmegyek Önhöz, megnézem, miről van szó, és megmondom, hogy mikor tudom a munkát elvégezni, és mennyibe fog kerülni.

– Mert én minden munkát felmérek, mielőtt elvállalom, és ez mindkettőnk számára csak előnnyel jár, később nem kerülhet sor félreértésre.

– Mert adott estben csomagárat tudok adni, és az érintésvédelmi felülvizsgálat költségében jóval több szolgáltatást igénybe tud venni, hiszen ezzel egy időben más típusú felülvizsgálat jóval alacsonyabb költségen is elvégezhető.

– Mert minden jegyzőkönyvem bármikor, akár a lejárati időben, akár azon túl, díjmentesen pótolható, folyamatosan hozzáférhető, ha elveszne, vagy elkeveredne.